Portarul El-Hadary, care a fost folosit pentru prima dată în această rundă finală, a stabilit un nou record pentru africani: la 45 de ani și 161 de zile, portarul este acum cel mai vechi jucător al Cupei Mondiale din istorie.

Portarul El-Hadary, care a fost folosit pentru prima dată în această rundă finală, a stabilit un nou record pentru africani: la 45 de ani și 161 de zile, portarul este acum cel mai vechi jucător al Cupei Mondiale din istorie. Au existat revolte cu puțin timp înainte de meciul din jurul lui Salah, care a negat zvonurile despre o posibilă demisie din echipa națională din cauza instrumentalizării politice.

Pe teren, atacantul Liverpool nu a fost descurajat. Într-un meci cu puține șanse la început, Salah i-a adus pe egipteni, care au fost mai activi în primele etape, în avantaj în minutul 22, cu o ridicare frumoasă de la marginea suprafeței de pedeapsă. Finalul a fost precedat de o pasă lungă de pe linia centrală. Pentru speranțele africanilor, a fost cel de-al 50-lea gol în sezonul curent, au fost adăugate goluri în club și echipa națională.

În minutul 41 s-a lovit ora celui mai vechi jucător al Cupei Mondiale

După victoria cu 1-0, Arabia Saudită și-a găsit mai des drumul spre poartă, dar inițial nu au putut crea niciun pericol special. Un șut ascuțit al lui Salman Al-Faraj a fost blocat (37). În minutul 41 a venit timpul pentru cel mai în vârstă jucător al Cupei Mondiale din istorie. Portarul egiptean El-Hadary a scos un penalty de la Fahad Al-Muwallad care merită văzut. Lovitura de pedeapsă a fost controversată, Ahmed Fathi a avut ghinionul să pună mingea în joc. Probele video au fost încercate, dar acest lucru nu a schimbat decizia arbitrului columbian Wilmar Roldan.

Cu toate acestea, arbitrul s-a descurcat bine cu Arabia Saudită și a decis din nou un penalty înainte de pauză după ce Al-Muwallad a căzut ușor. Asistenții video au confirmat din nou decizia lui Roldan – după ce au studiat câteva minute. Al-Faraj a marcat în siguranță în al șaselea minut de pauză.

Al-Dawsari a înscris golul victoriei pe care îl merita

După pauză, echipa din Orientul Mijlociu a avut mai mult din joc. Cu Mahmoud Trezeguet, care a depus o lovitură de cap masivă tocmai trecut de poartă, un egiptean a găsit șansa mai periculoasă. Africanii au fost în mare parte fără idei în a doua jumătate. În minutul 69, Arabia Saudită a avut o șansă bună de a lua golul inițial cu o lovitură de cap a lui Hussain Al-Moqahwi, dar și-a găsit stăpânul în El-Hadary. Al-Dawsari a marcat golul nemeritat al victoriei în al cincilea minut din pauză.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

reduslim pareri medici

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Belgia are luni la

Cupa Mondială de Fotbal

sfârșitul tocmai a fost împiedicat. „Diavolii roșii” au transformat un deficit de 2-0 împotriva Japoniei în optimile de finală de la Rostov-pe-Don la o victorie cu 3-2 (0-0). Jan Vertonghen (69.), Marouane Fellaini (74.) și Nacer Chadli (94.) au împușcat echipa antrenorului spaniol Roberto Martinez în optimi.

Cu un gol în ultimul minut, Nacer Chadli a păstrat speranțele „generației de aur” pentru titlu și a împușcat Belgia în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Victoria cu 3: 2 (0: 0) asupra Japoniei părea departe, când scorul era 0: 2 în minutul 52, grație golurilor lui Jan Vertonghen (69), Marouane Fellaini (74) și Chadli (94), dar totuși realitate. Brazilia așteaptă acum vineri.

Japonia s-a aflat într-un joc extrem de distractiv după golurile lui Genki Haraguchi (48) și Takashi Inui (52) pe cel mai bun drum spre primul sfert de finală la o Cupă Mondială, dar a pierdut totuși fructele muncii lor cu o întrerupere în timpul opririi. La urma urmei, ultimii asiatici au cerut totul de la Kevin De Bruyne and Co. în turneu, cu contraatacuri defensive defensive și periculoase. Ca recompensă, favoritul secret se va confrunta acum cu campioana mondială record vineri (ora 20:00 CEST) la Kazan.

În zadar dominația favoritului

Comparativ cu ultimul joc de grup relativ nesemnificativ împotriva Angliei (1-0), Belgia s-a prezentat complet răsturnată – și proaspătă, așa cum era de așteptat. Martinez s-a bazat pe linia sa de start din primele două jocuri, doar șeful defensiv Vincent Kompany, care suferise recent, s-a mutat în linia de start. Japonia a revenit, de asemenea, la setul de o singură piesă la patru zile după 0: 1 împotriva Poloniei, care s-a încheiat cu atașarea nedemnă a mingii în dezavantajul Senegalului.

© APA / AFP

Dominarea sperată a fost atinsă doar cu favoritele în timp. În primul sfert de oră, asiaticii au avansat în mod repetat în jumătatea adversă, dar fără a fi specifici. Belgia a preluat apoi comanda și a devenit cu adevărat strâns pentru japonezi pentru prima dată în minutul 25: Din nou, Lukaku a dat peste picior, dar a fost deranjat de Maya Yoshida și nu a putut procesa corect o cruce în cinci.

Deși acum Belgia a dominat în mod clar duelul, nu au reușit să găsească o oportunitate reală pentru un glonț. Pentru că duelul puternic japonez a apărat cu atâta dibăcie precum siguranța inimii și mingii și a ajuns la câteva atacuri de ușurare. Pentru că părea doar o chestiune de timp înainte ca Belgia să preia conducerea, începutul celei de-a doua reprize a fost cu atât mai uluitor.

O grevă dublă surprinzătoare a japonezilor

La scurt timp după repornire, underdog-ul a folosit o eroare de poziție a fundașului Vertonghen pentru a finaliza un contraatac al lui Haraguchi pentru a face 1-0. Și doar patru minute mai târziu, Inui a crescut la 2-0 după lucrările preliminare ale lui Kagawa. Apărarea belgiană părea extrem de ezitantă. Între timp, Eden Hazard a lovit stâlpul de la doisprezece metri (49), după o oră bună, Lukaku a trecut peste colțul lung într-un cinci (62).

© APA / AFP

Belgia a scuturat în cele din urmă șocul cu golul de conexiune al lui Vertonghen, al cărui cap a căzut într-un arc înalt peste portarul Eiji Kawashima. Cinci minute mai târziu, înlocuirea lui Fellaini a făcut cea mai mare plată: bărbatul de 1,94 m era cu capul pe loc după un flanc. Se pare că Belgia nu se grăbea, marele vârtej de atac nu a apărut la sfârșitul timpului obișnuit. Cu toate acestea, a fost încă suficient pentru o șansă dublă de top, în care Kawashima a ținut egalul cu Nacer Chadli și Lukaku (86).

Relief pentru Belgia chiar în ultima secundă

Timpul de oprire s-a dovedit, de asemenea, demn de jocul variat. Primul portar belgian Thibaut Curtois a trebuit să intervină în încercarea de a-și clarifica coechipierul Axel Witsel (90), apoi a șutat cu o lovitură liberă de la vechiul maestru Keisuke Honda în corner. Acest lucru s-ar dovedi important – pentru japonezi. Pentru că au dormit complet contraatacul belgian după corner, pe care Chadli l-a finalizat cu golul victoriei de la câțiva metri.

© APA / AFP

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

Astăzi se termină

Inițiativa populară „Nu fumați”

Pentru o

Interzicerea fumatului în restaurante.

O semnătură era încă posibilă până la ora 10 a.m. Cum vor continua lucrurile și cât de mari sunt șansele ca să existe un referendum.

591.146 de declarații de susținere au fost colectate pentru referendumul „Nu fumați” pentru interzicerea fumatului în restaurante. Cu acest număr de semnături, inițiatorii Asociației Medicale din Viena și ai Austriei pentru Cancer din Austria au predat ministrul de interne miercuri dimineață cererea introductivă

Herbert Kickl

. Ministerul de Interne are acum trei săptămâni pentru a stabili săptămâna efectivă de înregistrare.

“Desigur, nu vrem o săptămână de intrare în timpul vacanței de vară”, a declarat președintele Asociației Medicale din Viena, Thomas Szekeres, când a predat documentele către Departamentul pentru Afaceri Electorale.

© APA / HERBERT NEUBAUER Hellmut Samonigg (dreapta, inițiatorul „Nu fuma”) și președintele Asociației medicale Thomas Szekeres la „Inițierea oficială a referendumului„ Nu fuma ”de la Viena

Continuă așa acum

Semnăturile care se adaugă în perioada de înregistrare de opt zile includ în mod firesc declarațiile de susținere făcute. Ministrul de Interne trebuie să examineze cererea de inițiere în termen de trei săptămâni și să anunțe data. Cele opt zile consecutive trebuie alese astfel încât inițiativa populară să înceapă cel mai devreme la opt săptămâni de la anunț și să se încheie cel târziu la șase luni.

Decizia trebuie să conțină și data de referință. În procesul de înregistrare, oricine are dreptul de a vota pentru Consiliul Național în ultima zi a perioadei de înregistrare (cetățenie austriacă, 16 ani, fără excludere de la drepturile de vot) și este înscris în registrul electoral al unei municipalități la data-cheie are dreptul la vot.

Pentru inițiativa Asociației Medicale din Viena și a Austriei pentru Cancer din Austria, mai mult de jumătate de milion de declarații de sprijin au fost colectate în mai puțin de șapte săptămâni. În istoria celei de-a II-a Republici, doar referendumul pentru abrogarea soluției cu termen limită din 1975 avea mai multe semnături înainte de săptămâna efectivă de înregistrare. Cu toate acestea, cele 762.664 de scrisori de susținere au fost colectate pe parcursul mai multor luni.

Asociația Medicală dorește să ajungă la 900.000 de semnături

Pentru o cerere introductivă sunt necesare cel puțin 8.401 declarații de susținere și 100.000 de semnături pentru o dezbatere în Consiliul Național pe această temă. Asociația medicală speră să ajungă la aproximativ 900.000 de semnături în săptămâna înregistrării. Începând cu acest număr, vicecancelul Heinz-Christian Strache s-a pronunțat în favoarea unui referendum obligatoriu.

„Vor mai fi mult mai multe”

Cât de mari sunt șansele ca acest obiectiv să fie atins? “Numai în faza de sprijin, am adus deja aproape două treimi din semnături”, spune Mag. Martina Löwe, directorul general al ajutorului austriac pentru cancer, privind înapoi. Se poate presupune că va exista un alt val de semnături în faza de înregistrare de opt zile. “Informațiile sunt postate și puteți merge și la biroul municipal sâmbăta pentru a semna. Vor mai fi multe de urmat”, a spus Löwe într-un interviu acordat News.at.

Leo vorbește despre „mare succes”

“Suntem foarte mulțumiți și suntem fericiți că avem un sprijin atât de mare”, a spus Löwe. “În decembrie am avut o petiție online. Numai cu aceasta am reușit să colectăm 468.222 de semnături. Că acum putem face asta cu una

Referendum

excel – și numai în faza de asistență – este un mare succes. “

Aproximativ 573.000 de declarații de susținere sunt pentru

Inițiativa populară „Nu fumați”

colectate până marți dimineață. Aceasta înseamnă că referendumul este deja unul dintre cele mai de succes din istoria Austriei.

De luni de zile, News militează pentru interzicerea absolută a fumatului în restaurante, cu accent pe subiecte. Într-o declarație comună, toți redactorii șefi ai grupului de edituri News cer acum guvernului federal să aplice această interdicție de fumat. Citiți declarația

aici

.

Citiți știrile pentru o lună acum gratuit! * * Testul se încheie automat.

Mai multe despre acest lucru ▶

ȘTIRI DIN REȚEA

Câștigă acum adevărate căști fără fir de la JBL! (E-media.at)

Acces nou (yachtrevue.at)

8 motive pentru care este minunat să fii singur (lustaufsleben.at)

Burger de creveți de somon cu maioneză wasabi și castravete cu miere (gusto.at)

În noua tendință: Shock-Down – cât timp poate rezista economia blocărilor? (Trend.at)

Cele mai bune 35 de serii de familie pentru a râde și a se simți bine (tv-media.at)

E-Scooter în Viena: toți furnizorii și prețurile 2020 în comparație (autorevue.at)

Comentarii

Inregistreaza-te

Conecteaza-te cu Facebook

WhyDoYouCare Joi, 05 aprilie 2018 17:09

Raport

răspuns

IN CELE DIN URMA!!!!!!! Speranța vine acum „DontDrink”, astfel încât omenirea să nu mai trebuiască să-i tragă pe acești alcoolici mofturoși și mirosiți în ea.

Pagina 1 din 1 ”

Cu o victorie cu 3-0 (2-0) asupra gazdelor Rusiei, Uruguay a ocupat luni primul loc în grupa A

Cupa Mondială de Fotbal

adus.

Uruguay a obținut victoria grupei A la Cupa Mondială din Rusia. Echipa antrenorului Oscar Tabarez a învins gazdele luni la Samara cu un merit de 3-0 (2-0) și a rămas astfel în al treilea joc de grup fără a pierde puncte sau a înscrie un gol. Rușii, care s-au calificat și pentru turul doi, au suferit un prim retragere înainte de începerea turului eliminatoriu.

Condiții clare chiar de la început

Luis Suarez, cu o lovitură liberă transformată direct (al 10-lea) și cu un autogol al lui Denis Tscheryschew (al 23-lea), care a deviat un șut al lui Diego Laxalt în propria locuință, a adus din timp condiții clare. Edinson Cavani a oferit punctul final în final (90). Sud-americanii au egalat recordul lor de șase jocuri competiționale fără a înscrie un gol consecutiv din 1969 și 1970. Înainte de asta, învinseseră Arabia Saudită și Egiptul cu 1-0.

„Sbornaja”, antrenat de fostul antrenor al Tirolului Stanislaw Tschertschessow, a dezamăgit, dar a fost handicapat de expulzarea lui Igor Smolnikow (36). După deschiderea 5-0 împotriva Arabiei Saudite și 3-1 împotriva Egiptului, euforia din Rusia a fost oarecum încetinită. Optimi de oponenți au fost stabiliți luni seara în duelurile Spania (4) împotriva deja eliminatei Maroc (0) și Iran (3) împotriva Portugaliei (4).

Uruguay a început la un vis

Uruguay a început la un vis. Suarez a buzunat o lovitură liberă chiar în afara careului în corner. Mingea a intrat în colțul portarului, portarul Igor Akinfejew a fost surprins. Rușii nu păreau șocați și ar fi putut egala de două ori. Cheryshev și-a găsit stăpânul cu o șansă maximă în Fernando Muslera (12) și o lovitură de cap a lui Artyom Dzjuba a aterizat peste poartă (17).

Eficiența „Celeste” a fost semnificativ mai bună, datorită și norocului necesar. Un șut la Laxalt a fost deviat atât de mult de Cheryshev încât Akinfejew nu a avut nicio șansă de apărare. Portarul în vârstă de 32 de ani a reușit să-și salveze echipa din golul nr. Trei primit după aceea și a fost pe post cu un acord Suarez (28).