Tarkista, onko prosessori yhteensopiva 64-bittisen käyttöjärjestelmän kanssa vai ei. Yksinkertainen Google-haku kertoo sen. Avaa System napsauttamalla Käynnistä-painiketta, napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella Tietokone ja valitsemalla sitten Ominaisuudet. Kun olet löytänyt leikkeet väärässä suunnassa, lue tämä opetusohjelma ja seuraa konkreettisia ohjeita videoiden kiertämiseksi Android-laitteella helposti. Jaetun ruudun videolla voidaan välittää mitä haluat näyttää tarkalleen. Noudata vaiheittaisia ​​ohjeita laittamaan useita videoita vierekkäin ja jaetun näytön videon luomiseksi videonmuokkausohjelmalla helposti. Lopuksi, kun olet säätänyt ja virittänyt tietokonetta, on aika varmistaa, ettei mikään turhauttavaa hidasta sitä.

  • Linuxin on oltava kaikkien aikojen eniten käytetty käyttöjärjestelmä maailmassa, mutta kunnes viikot lakkaavat olemasta vähemmän nörttiä, tulee olemaan vaikeaa …
  • Varo vanhempia Windows 10 -versioita Lataukset , joka poistaa kaiken kansiosta.
  • Usein tällaisen kaatopaikan lukeminen auttaa sinua ymmärtämään, mikä ohjain aiheutti kriittisen käyttöjärjestelmän vian sekä minkä ohjelman tai osan se kuuluu.

Tästä syystä se käyttää joitain suorittimen resursseja työn tulostamisen aikana. Toista sama toimenpide muiden tiedostojen, kuten ‘winspl.dll’, ‘localspl.dll’ ja ‘spools.dll’, kanssa. Tulostimen lisäämisen yhteydessä saattaa ilmetä virheilmoitus. Jos näin käy, olisi hienoa, jos yrität lisätä tulostimen uudelleen. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Print Spooler -vaihtoehtoa ja valitse sitten Käynnistä uudelleen. Tämä käynnistää tietokoneesi uudelleen.

Tapa 1: Näytönohjaimen Ohjainongelmien Ratkaiseminen

Se on saatavana vain Pro- tai uudemmissa Windows -versioissa, joten tämä palvelu ei https://windll.com/fi/dll/rad-game-tools-inc/binkw64 tee mitään Windows Home -palvelussa. Voit myös poistaa sen käytöstä, jos et halua käyttää BitLockeria.

Miksi Windows Media Playerini Ei Toista Dvd

Napsauta nyt Aloittaa tarkastella luetteloa ohjelmista, joita voidaan käyttää, kun tietokone käynnistyy alun perin. Napsauta yksinkertaisesti ohjelmaa ja napsauta sitten ota käyttöön tai Poista käytöstä -painiketta ikkunan oikeassa alakulmassa, painikkeen nimi muuttuu ohjelman tilan perusteella.

Jos olet tyytyväinen nykyiseen Windows 10 -versioon, voit poistaa ne vapauttamalla asematilaa. Sinun on käytettävä sisäänrakennettua levynpuhdistustyökalua poistamaan kansiot $ WINDOWS. Kehittyneitä käyttäjiä varten voit poistaa ohjelmien yhteensopivuuden avustajan käytöstä, joka tarkistaa jokaisen ohjelman ajoissa yhteensopivuusongelmiin. Puhdista rekisteri poistamalla rikki pikakuvakkeita, puuttuvia jaettuja DLL-tiedostoja, virheellisiä polkuja, virheellisiä asennusohjeita ja paljon muuta.