Η συνοδεία που παρακολούθησε ο ΟΑΣΕ ήταν μια απαραίτητη εναλλαγή των ανταρτών, είπε στο αυτονομιστικό προπύργιο του Ντόνετσκ.

Η συνοδεία που παρακολούθησε ο ΟΑΣΕ ήταν μια απαραίτητη εναλλαγή των ανταρτών, είπε στο αυτονομιστικό προπύργιο του Ντόνετσκ.

Ο Steinmeier προειδοποιεί για κλιμάκωση

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Φρανκ-Βάλτερ Στάινμεϊερ προειδοποίησε επίσης για μια νέα κλιμάκωση της σύγκρουσης στην ανατολική Ουκρανία. “Πρέπει τώρα να είμαστε πολύ προσεκτικοί ώστε να μην επιστρέψουμε σε κατάσταση στρατιωτικής σύγκρουσης που πιστεύαμε ότι είχαμε ήδη ξεπεράσει”, δήλωσε ο Στάινμειρ τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην πρώην Σοβιετική Δημοκρατία του Καζακστάν.

Ο πολιτικός του SPD κάλεσε τα αντιμαχόμενα μέρη να επιστρέψουν στο “” έδαφος “των συμφωνιών κατάπαυσης του πυρός του Μινσκ. Παρά τις συμφωνίες του Σεπτεμβρίου, οι μάχες μεταξύ ουκρανικών μονάδων και φιλο-ρωσικών αυτονομιστών είχαν και πάλι οδηγήσει σε θανάτους το σαββατοκύριακο.

Μέχρι στιγμής περίπου 4000 θάνατοι

Η κρίση της Ουκρανίας, με περίπου 4.000 νεκρούς μέχρι στιγμής, επισκιάζει επίσης τη σύνοδο κορυφής Ασίας-Ειρηνικού (APEC) στο Πεκίνο τη Δευτέρα και την Τρίτη. Αναμένει με ανυπομονησία εάν θα υπάρξει συζήτηση μεταξύ των Προέδρων Μπαράκ Ομπάμα και Βλαντιμίρ Πούτιν στο περιθώριο.

Τέσσερις μήνες μετά τη συντριβή του επιβατικού αεροσκάφους MH17 στο Donbass, εμπειρογνώμονες ανακάλυψαν άλλα μέρη του σώματος και τα μετέφεραν στην Ολλανδία. Οι εργασίες αποκατάστασης στα συντρίμμια έπρεπε να σταματήσουν λόγω της μάχης. Εννέα από τα σχεδόν 300 θύματα της συντριβής δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί, δήλωσε ο Ολλανδός υπουργός Εξωτερικών Bert Koenders το Σάββατο στο Χάρκοβο, στην ανατολική Ουκρανία. Στις Κάτω Χώρες, εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη τη χώρα τη Δευτέρα για τον εορτασμό των θυμάτων της τραγωδίας των αεροσκαφών.

Σύμφωνα με τον ρωσικό οργανισμό Tass, στη σύνοδο κορυφής του APEC στο Πεκίνο θα υπάρξει επίσης “” σύντομη επαφή “” μεταξύ του Πούτιν και του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Τόνι Abbot, ο οποίος θα φιλοξενήσει τη σύνοδο κορυφής της G20 το επόμενο Σαββατοκύριακο. Λόγω της πιθανής πτώσης του επιβατικού αεροσκάφους MH17 της Μαλαισίας τον Ιούλιο, η σχέση είναι τεταμένη. Από τους 298 νεκρούς, 38 ήταν Αυστραλοί. Ουκρανία και δυτικοί εμπειρογνώμονες κατηγορούν τους Ρώσους αυτονομιστές για την συντριβή του Boeing Οι αντάρτες το απορρίπτουν.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Συνδεθείτε Σύνδεση στο Facebook

Ο Ρώσος καθηγητής οικονομικών Σεργκέι Αφόντσεφ πιστεύει ότι οι κυρώσεις της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας έχουν μικρή επίδραση στο ΑΕΠ της Ρωσίας.https://reduslims.me/gr/ Το 2015, η αύξηση του ΑΕΠ θα είναι μόνο 0,1 ποσοστιαίες μονάδες χαμηλότερη λόγω των κυρώσεων. Το μέτρο είχε σαφέστερο αντίκτυπο στις εισαγωγές της Ρωσίας: Το τρίτο τρίμηνο του 2014, μειώθηκαν κατά 6,3% σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο.

Βασικά, ωστόσο, είναι δύσκολο να πούμε ακριβώς ποιες επιπτώσεις θα έχουν οι κυρώσεις στη ρωσική οικονομία, σύμφωνα με τον Afontsev, διευθυντή και καθηγητή στο Κρατικό Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας. Αλλά το ΑΕΠ δεν επηρεάζεται σχεδόν καθόλου. Το 2016, αυτό θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα η αύξηση να είναι χαμηλότερη κατά 0,4 ποσοστιαίες μονάδες. Ο πρώην αυστριακός ευρωβουλευτής Hannes Swoboda εκτιμά τις κυρώσεις πολύ πιο αποτελεσματικές. Υποθέτει ότι αυτό το μέτρο κοστίζει στη Ρωσία ένα τοις εκατό της οικονομικής της παραγωγής.

Ο Afontsev υπενθυμίζει ότι άλλοι παράγοντες συμβάλλουν επίσης στην επιδείνωση των δεικτών. Για παράδειγμα, η γενικά κακή οικονομική κατάσταση στη Ρωσία. Πέρα από τις κυρώσεις, η ρωσική οικονομία πληγώθηκε από τη χαμηλή τιμή του πετρελαίου, το αδύναμο ρούβλι και την πτήση του κεφαλαίου. Μεταξύ 100 και 120 δισεκατομμυρίων δολαρίων είχαν ρέει από τη Ρωσία έως το τρίτο τρίμηνο του 2014. Πολλές εταιρείες έχουν χρέη σε δολάρια ή ευρώ. Το χαμηλό ρούβλι τους προκαλεί στα ύψη. Οι ρωσικές εταιρείες συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα με δυτικούς εταίρους, ακόμη και χωρίς κυρώσεις, υπενθύμισε ο Afontsev σε εκδήλωση στη Βιέννη αυτή την εβδομάδα.

Ο Ρώσος επιστήμονας πιστεύει ότι οι κυρώσεις είναι αντιπαραγωγικές για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Επειδή το ρωσικό κοινό κατηγορεί τη Δύση για την κακή οικονομική κατάσταση και δείχνει αλληλεγγύη προς τον Πούτιν. Ο συγχρονισμός της πρόσφατης αυστηρότερης επιβολής κυρώσεων δημιουργεί πρόσθετη αβεβαιότητα: την επομένη της υπογραφής της συμφωνίας του Μινσκ μεταξύ της ουκρανικής κυβέρνησης και των φιλο-ρωσικών αυτονομιστών, η ΕΕ επέκτεινε τις κυρώσεις, υπενθύμισε ο Άφτοντσεφ. Ούτε η Ρωσία μπορεί να είναι σίγουρη ότι η πλήρης απόσυρση από την Ουκρανία θα είχε ως αποτέλεσμα την άρση των κυρώσεων.

Ο ίδιος ο Πούτιν δεν θα είχε κανένα απολύτως ενδιαφέρον για την ανατολική Ουκρανία, έτσι η θέση του Afontsev. Απλώς δεν θέλει η Ουκρανία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ σε καμία περίπτωση. Ο Πούτιν είδε τη συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και ΕΕ ως το πρώτο βήμα προς την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Δεδομένου ότι η επίλυση όλων των εθνοτικών ή εδαφικών διαφορών αποτελεί προϋπόθεση για την ένταξη ενός κράτους στο ΝΑΤΟ, ο Πούτιν έχει μεγάλο ενδιαφέρον να προκαλέσει συγκρούσεις στην Ουκρανία, τη Γεωργία και τη Δημοκρατία της Μολδαβίας. Μια λύση θα μπορούσε να είναι μια διεθνής συμφωνία που εγγυάται ότι οι χώρες που αναφέρονται δεν θα γίνουν ποτέ δεκτές στο ΝΑΤΟ.

Ο Αφόντσεφ ήταν προσκεκλημένος σε εργαστήριο στη Βιέννη την Τρίτη από το Διεθνές Κέντρο Προηγμένων και Συγκριτικών Ερευνών ΕΕ-Ρωσίας (ΝΑΚ) (ICEUR), το οποίο, μεταξύ άλλων, είχε τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Σύνδεση Συνδεθείτε με το Facebook Oliver-Berg Thu., 13 Νοεμβρίου 2014, αναφορά 17:44

Ο Πούτιν είναι και θα παραμείνει ισχυρός άνθρωπος. Τώρα δοκιμάζει τι πιστεύουν πολλοί Ρώσοι. Η Ουκρανία ήταν ρωσικό έδαφος για εκατοντάδες χρόνια. Η ΕΕ και το ΝΑΤΟ έχουν αναπτυχθεί συνεχώς. Υπάρχει επίσης μια ψευδοδημοκρατία στην Ουκρανία. Ο Πούτιν κάνει αυτό που έκαναν η ΕΕ και το ΝΑΤΟ μπροστά του. Οι κυρώσεις λειτουργούν. Θα πρέπει να σκεφτούμε το 1998, την 1η κρίση του ρουβλιού.

christian95 Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 21:27

Η ΕΕ θα μπορούσε κάλλιστα να χρειαστεί έναν “πολύ λίγο Πούτιν” “. Αυτή η ΕΕ δεν θεωρείται επανειλημμένα σοβαρά σε όλο τον κόσμο.

Σύνδεση Σύνδεση με Facebook higgs70 Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 12:11 απάντηση αναφοράς

Λοιπόν, ο άνθρωπος δεν πρέπει να είναι εντελώς λάθος για ορισμένα πράγματα, επειδή η όλη κατάσταση δεν προέκυψε επειδή ο πολιτικός εξουσίας Πούτιν ξύπνησε ένα πρωί και αποφάσισε να αποκαταστήσει τη Σοβιετική Ένωση, αλλά επειδή η ΕΕ προώθησε την ανατροπή ενός διεφθαρμένου προέδρου και στη συνέχεια είπε, θα μπορούσε κανείς να επεκτείνει τη δική του σφαίρα επιρροής χωρίς να λάβει υπόψη τις ρωσικές ευαισθησίες και να τους μιλήσει. Και απλώς αγνόησαν το γεγονός ότι μια μεσαία δύναμη έχει επίσης τα συμφέροντά της και, πάνω απ ‘όλα, ότι οι πιστότητες του πληθυσμού είναι αρκετά διχασμένες εκεί. Και το ΝΑΤΟ ήταν πολύ πιο σχετικοποιημένο εκ των προτέρων, – κανείς δεν το χρειάζεται σε μια ειρηνική Ευρώπη – αλλά μύριζε γρήγορα τον πρωί αέρα και ήδη έριξε πετρέλαιο στη φωτιά στη δημοσιογραφία προτού πραγματικά μετακινηθεί ο Ρώσος, οπότε μετατρέπεται σε κρησφύγετο. Και αποτύχατε να καθίσετε στο τραπέζι αμέσως και ακόμη και τώρα όλοι κάμπτουν τους μυς τους αντί να το κάνουν. Υπήρχαν πάντα πολλοί αναλυτές που είπαν ότι ένας πυρηνικός πόλεμος δεν θα προέκυπτε από μια μεγάλη σύγκρουση αλλά από ένα τοπικό σκουπίδια και αυτό θέλετε καλά εκεί.

christian95 Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014 11:58 π.μ. απάντηση αναφοράς

Αυτές οι κυρώσεις λειτουργούν πολύ καλά. Όχι για τη Ρωσία αλλά στη χώρα τους. Η ήδη προβληματική οικονομία είναι κάτω και η ανεργία συνεχίζει να αυξάνεται Οι κυρώσεις δεν έχουν κάνει ποτέ τη διαφορά. (Κατά του ομοσπονδιακού προέδρου Waldheim, κατά του Schüssel – Haider – κυβέρνηση κ.λπ.)

Σελίδα 1 από 1  

Ο ουκρανικός στρατός αναφέρει “” εντατικές “” κινήσεις στρατευμάτων από τη Ρωσία πέρα ​​από τα σύνορα σε ανατολική Ουκρανία που ελέγχεται από αυτονομιστές. Ο εκπρόσωπος του στρατού Αντρέι Λυσένκο δήλωσε την Κυριακή ότι στρατιωτικός εξοπλισμός και ομάδες «εχθρού» θα μεταφερθούν πέρα ​​από τα σύνορα της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε αυτονομιστικά εδάφη.

Οι αυτονομιστές στις ανατολικές ουκρανικές περιοχές Luhansk (Ρωσικά: Lugansk) και Donetsk ζήτησαν κοινοβουλευτικές και προεδρικές εκλογές την Κυριακή, τις οποίες η Δύση και το Κίεβο απέρριψαν ως παράνομες.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Συνδεθείτε Σύνδεση στο Facebook

Μετά τις αμφιλεγόμενες εκλογές στην ανατολική Ουκρανία, οι φιλο-ρωσικοί αυτονομιστές βλέπουν τους εαυτούς τους να ενισχύονται στη σύγκρουση τους με την φιλοδυτική ηγεσία στο Κίεβο. Έχουμε πλέον νόμιμη ηγεσία. Ο Ντονμπς δεν ανήκει πλέον στην Ουκρανία – είτε του αρέσει είτε όχι “, δήλωσε τη Δευτέρα, ο επικεφαλής των εκλογών Ρωμαίος Λιάγκιν στο Ντόνετσκ. Η φιλοδυτική ηγεσία στο Κίεβο και την ΕΕ δεν αναγνωρίζει το αποτέλεσμα.

Στις μη αναγνωρισμένες “” Λαϊκές Δημοκρατίες “” Ντόνετσκ και Λούανσκ (Λούγκανσκ), οι δύο προηγούμενοι αυτοδιοριζόμενοι “” αρχηγοί της δημοκρατίας “” Αλέξανδρος Ζαχαρτσένκο και Ιγκόρ Πλοτνίτσκι επιβεβαιώθηκαν ως νικητές των εκλογών. Αφού μετράει όλα τα ψηφοδέλτια, ο Plotnitsky στο Luhansk έλαβε 440.613 ψήφους ή 63,8% και ήταν μπροστά από τους τρεις ανταγωνιστές του. Ο Sacharchenko έλαβε 75,6 τοις εκατό ή 765.340 ψήφους. Είχε δύο αντιπάλους. Μετά τις πρώτες εκλογές στην περιοχή των συγκρούσεων, οι δύο Ουκρανοί θα εισαχθούν στα γραφεία τους την Τρίτη (4 Νοεμβρίου).

Ο Poroshenko κηρύσσει άκυρη τις εκλογές

Ο φιλοδυτικός Πρόεδρος της Ουκρανίας Πέτρο Πόροσενκο είχε κηρύξει την “παράνομη” ψήφο άκυρη. Ο Πόροσενκο κάλεσε την κυβέρνηση της Μόσχας να καταδικάσει τις εκλογές, επίσης επειδή πραγματοποιήθηκαν μπροστά σε άρματα μάχης και πολυβόλα. Παραβιάζει επίσης την ειρηνευτική συμφωνία του Μινσκ, την οποία έχει υπογράψει και η Ρωσία.

Από την άλλη πλευρά, το ρωσικό Υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε σε δήλωση ότι σέβεται τη βούληση των ψηφοφόρων στην ανατολική Ουκρανία. Με υψηλή προσέλευση, η ψηφοφορία ήταν γενικά καλά οργανωμένη. “Οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι έχουν λάβει την εντολή να εκτελέσουν τα πρακτικά καθήκοντα της ανοικοδόμησης της φυσιολογικής ζωής στις περιοχές”, ανέφερε το υπουργείο.

Η Μόσχα καλεί το Κίεβο για διάλογο

Η Ρωσία κάλεσε την ηγεσία στο Κίεβο να διαπραγματευτεί αμέσως με τους αυτονομιστές. Η ουκρανική κυβέρνηση πρέπει να κηρύξει τη στρατιωτική της “αντιτρομοκρατική δράση” “και να ξεκινήσει ισότιμο διάλογο με τους ηγέτες των” “Λαϊκών Δημοκρατιών” “Ντόνετσκ και Λουχάνσκ”, δήλωσε τη Δευτέρα ο υφυπουργός Εξωτερικών Γρηγόριος Καράσιν. Οι εκλογές έδωσαν στους εκπροσώπους των προβληματικών περιοχών την εντολή για ευρείες διαπραγματεύσεις με την φιλοδυτική κεντρική κυβέρνηση. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο Karassin επανέλαβε ότι η Μόσχα αναγνώρισε την ψήφο των φιλο-ρωσικών ανταρτών. Εάν η ΕΕ και οι ΗΠΑ αντιδράσουν σε αυτήν τη στάση με περαιτέρω κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αυτό θα ήταν μεγάλο λάθος.

Εκπρόσωπος Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ: ​​”” Παράνομες εκλογές “”

Η νέα εκπρόσωπος εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ Federica Mogherini χαρακτήρισε τις εκλογές στο Λούγκανσκ και το Ντόνετσκ ως “παράνομες και παράνομες” “. Θεωρείτε τις εκλογές ένα νέο εμπόδιο στο δρόμο για την ειρήνη στην Ουκρανία, δήλωσε ο Μογκρίνι στις Βρυξέλλες το απόγευμα. “” Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα αναγνωρίσει τις εκλογές. “” Η διεξαγωγή των εκλογών έρχεται σε αντίθεση με “” το γράμμα και το πνεύμα “” των ειρηνευτικών συμφωνιών που επιτεύχθηκαν τον Σεπτέμβριο για την ανατολική Ουκρανία, πρόσθεσε ο Μογκρίνι. Η ΕΕ θα συνεχίσει να εργάζεται για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία. Ο εκπρόσωπος εξωτερικών υποθέσεων της ΕΕ κάλεσε όλα τα μέρη να σεβαστούν την ανεξαρτησία και την ενότητα της χώρας.

Οι φιλο-ρωσικοί αυτονομιστές στην ανατολική Ουκρανία και οι κορυφαίοι Ρώσοι πολιτικοί κήρυξαν έγκυρες τις αμφιλεγόμενες εκλογές στην περιοχή των συγκρούσεων στο Ντόναμπ. Η ψηφοφορία για τα κοινοβούλια και τους “αρχηγούς της δημοκρατίας” “των αυτοδιοριζόμενων” “Λαϊκών Δημοκρατιών” “Ο Ντόνετσκ και ο Λούγκανσκ διεξήχθησαν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, δήλωσε ο εξέχων Ρώσος ξένος πολιτικός Λεονίντ Σλάτσκυ την Κυριακή.

“” Μεγάλη βιασύνη “” κατά την ψηφοφορία

Τα τελευταία εκλογικά τμήματα στην περιοχή του Λουγκάνσκ έκλεισαν στις 8:00 μ.μ. CET μετά την παράταση της ψηφοφορίας κατά δύο ώρες λόγω “μεγάλου πλήθους”. Ο Λούγκανσκ “” επικεφαλής της δημοκρατίας “” Ο Πλοτνίτσκι απέρριψε τους ισχυρισμούς του Ποροσένκο ότι οι ψηφοφόροι είχαν αναγκαστεί στις εκλογές. “Αυτά είναι τα συνηθισμένα ψέματα”, είπε ο Πλότιντσκυ.

Μόνο φιλο-ρωσικές δυνάμεις συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Στο Ντόνετσκ, “” Wahlleiter “” Ο Ρωμαίος Λιάγκιν αναφερόταν σε απροσδιόριστες προγνώσεις, σύμφωνα με τις οποίες ο “” νυν αρχηγός της δημοκρατίας “” ο Αλέξανδρος Σαχαρτστσένκο μπορεί να υπολογίζει στο 81,37% των ψήφων. Επομένως, δύο άλλοι υποψήφιοι δεν είχαν καμία ευκαιρία.

Η επιλογή αυξάνει τις εντάσεις

Οι εκλογές είναι πιθανό να αυξήσουν τις εντάσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας. Παρά την κατάπαυση του πυρός που τέθηκε σε ισχύ στις 5 Σεπτεμβρίου, οι μάχες συνεχίζονται στην περιοχή. Λίγο πριν από τις εκλογές, στο Ντόνετσκ ακούστηκε πιο βίαιο πυροβολικό από ό, τι για εβδομάδες. Σύμφωνα με τον ουκρανικό στρατό, τρεις από τους στρατιώτες του σκοτώθηκαν εντός 24 ωρών. Δύο από αυτούς σκοτώθηκαν σε έκρηξη σε σημείο ελέγχου κοντά στην πόλη της Μαριούπολ. Ο τόπος ελέγχεται από τα στρατεύματα της κυβέρνησης της Ουκρανίας.

Περισσότεροι από 4.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη σύγκρουση. Στη βιομηχανική πόλη του Ντόνετσκ, ωστόσο, οι άνθρωποι μπόρεσαν να κάνουν την καθημερινή τους ζωή από την έναρξη της κατάπαυσης του πυρός.

Διαβάστε νέα για 1 μήνα τώρα δωρεάν! * * Η δοκιμή τελειώνει αυτόματα. Περισσότερα για αυτό ▶Κερδίστε πραγματικά ασύρματα ακουστικά από την JBL τώρα! (E-media.at) Νέα πρόσβαση (yachtrevue.at) 8 λόγοι για τους οποίους είναι υπέροχο να είστε μόνοι (lustaufsleben.at) Burger γαρίδας σολομού με μαγιονέζα wasabi και αγγούρι μελιού (gusto .at) Στη νέα τάση: Shock-Down – πόσο καιρό μπορεί η οικονομία να αντέξει σε κλειδώματα; (trend.at) Οι 35 καλύτερες οικογενειακές σειρές για γέλιο και αίσθηση καλής (tv-media.at) E-Scooter στη Βιέννη: Όλοι οι πάροχοι και Τιμές 2020 σε σύγκριση (autorevue.at)

Σχόλια

Σύνδεση Συνδεθείτε με το Facebook hornblower Τρί., 04.